Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

51-åring druknet utenfor Sandefjord

51-åring som ble funnet livløs i vannet utenfor Vesterøya i Sandefjord lørdag kveld, ble senere erklært død.

DRUKNET: 51-åringen ble fraktet til Rikshospitalet med legehelikopter, men livet hans sto ikke til å redde. Foto: Geir Eriksen / Scanpix
DRUKNET: 51-åringen ble fraktet til Rikshospitalet med legehelikopter, men livet hans sto ikke til å redde. Foto: Geir Eriksen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding klokken 23.17 om at mannen var hentet opp av vannet utenfor Asnes Camping. En RIB-båt gikk i ring i området.

- Mannen ble funnet og tatt om bord i en annen båt et par hundre meter fra land. Det ble straks satt i verk hjerte- og lungeredning, men han var fortsatt livløs da han ble sendt til Rikshospitalet i Oslo med redningshelikopter, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Mannen ble senere på natten bekreftet død, opplyser Aronsen.

51-åringen, som er fra Sandefjord, hadde deltatt i en samling en idrettsforening holdt på en øy i området.

I 23-tiden skulle han kjøre den 15 år gamle datteren sin til land. Politiet fryktet derfor først at også hun hadde havnet i vannet og satte i verk en stor leteaksjon.

- Vi visste ikke om han hadde vært alene i båten, men kom etter hvert i kontakt med datteren. Hun fortalte at faren hadde satt henne i land, for deretter å legge ut igjen med båten. Vi har derfor avsluttet letingen, forteller Aronsen.

Politiet har ingen formening om hvordan 51-åringen kan ha havnet i vannet, men opplyser at det ikke er synlige skader på båten.

(NTB)