Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

525 000 porsjoner

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi skulle så gjerne vært der og spist gascogne-salat med andeleverterrin og limemarinert kamskjell, grillet ytrefilet av gjøkalv med morkelglace, vårens primeurer og potetsufflé med krydderurter, Creme brælée med appelsin og bringebærsorbet og ikke minst drukket Chbteau Castelmore og Merlot Vin de Pays d'Oc, samt Champagne Brut og Armagnac 1979 - men hvem skulle lagd Dagboka da?

I stedet nøyer vi oss med å gratulere Freddie & Vigdis Nielsen D'Artagnan med 20 år i det godes tjeneste, stjerne i Guide Michelin, utmerkelser og utmerket mat og drikke. Selv har den gode Freddie regnet ut at han har gjort opplegg av 525 000 porsjoner på denne tida.