53-åring erkjenner å ha kvalt sin kone

Den 53 år gamle mannen som fredag ble siktet for forsettlig drap på sin 52 år gamle kone i Stavanger, erkjente lørdag drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den siktede befinner seg i avhør og har tilstått drapet. Hans tilståelse er i samsvar med den foreløpige muntlige obduksjonsrapporten, sier Ernst Rossebø, seksjonsleder på kriminalavdelingen i Rogaland politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Liket av dem 52 år gamle kvinnen ble sendt til Gades institutt i Bergen for obduksjon. Ifølge politiet viser den foreløpige obduksjonsrapporten som ble offentliggjort lørdag, at kvinnen ble kvalt.

Kvinnen ble funnet død i parets bolig på Våland i Stavanger ved 14-tiden fredag ettermiddag etter at pårørende av ekteparet hadde varslet politiet.

Rossebø sier at politiet nå regner saken som oppklart, og betegner det hele som en familietragedie. Han ønsker ikke å gå i detalj om motivet. 53-åringen ble forsøkt avhørt fredag, men var da i en slik tilstand at det ikke var mulig.

Den 53 år gamle mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer