Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjempeerstatning til kvinne som ble truffet av fallende handlevogn

53-åring hardt skadd av fallende handlevogn: Tilkjent erstatning på 380 millioner kroner

Kvinne i New York ble alvorlig skadet da smågutter skjøv handlevogn så den falt fire etasjer.

FALLENDE HANDLEVOGN: En handlevogn påførte Marion Hedges alvorlige skader da den falt fire etasjer og traff henne i hodet utenfor et kjøpesenter i New York. Nå er hun tilkjent en kjempeerstatning. Foto: NTB Scanpix / Stockphoto
FALLENDE HANDLEVOGN: En handlevogn påførte Marion Hedges alvorlige skader da den falt fire etasjer og traff henne i hodet utenfor et kjøpesenter i New York. Nå er hun tilkjent en kjempeerstatning. Foto: NTB Scanpix / Stockphoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju år etter en dramatisk ulykke utenfor et kjøpesenter i Harlem på Manhattan, har Marion Hedges (53) fått tilkjent 45 millioner dollar i erstatning.

Sammen med sin dengang 13 år gamle sønn hadde hun nettopp handlet inn til Halloween, og ante ikke hva som foregikk fire etasjer over henne.

Der hadde to smågutter manøvrert en handlevogn bort til et rekkverk, og var i ferd med å lempe den ut over kanten.

Ifølge New York Times ble Hedges truffet i hodet da handlevogna styrtet mot bakken.

Sluttet å puste

Hedges sluttet å puste og ble i all hast brakt til sykehuset. Hun lider i dag av en alvorlig hjerneskade og blant annet inkontinens og hukommelsesproblemer.

Nå er resultatet klart i et erstatningssøksmål som Hedges og hennes familie anla mot kjøpesenteret East River Plaza Mall og et sikkerhetsselskap.

Ifølge New York Times har en jury av seks personer tilkjent henne og familien til sammen 45 millioner dollar i erstatning. Dette tilsvarer omtrent 380 millioner kroner.

Juryen holder de to guttene som lempet handlevogna ut over kanten ti prosent ansvarlige, men Marion Hedges har valgt ikke å saksøke dem.

Sikkerhetsselskapet har allerede bestemt seg for å anke saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media