Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

53 døde i indisk jordskred

53 mennesker er hittil omkommet i store leirras og oversvømmelser, utløst av to dagers voldsomt monsunregn ved den indiske byen Bombay.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Enda hundre mennesker kan være omkommet, sier en politimedarbeider i en forstad til Bombay. Det er særlig slumbeboerne som bor oppover langs fjellsidene, som er mest utsatt for leirras.

Tonnevis med jord og leire har dratt med seg mer enn 200 skur, og hjelpearbeidere lette etter overlevende 20 timer etter raset.

- Vi har ikke mye håp om å finne overlevende etter at den våte leiren antageligvis har kvalt de som bodde i skurene, sier en brannmann.

70.000 slumbeboere er evakuert fra området nord for Bombay. En talsmann for Bombay-forstedenes elektrisitetsverk sier de har vært nødt til å stenge av elektrisitetsforsyningene til områdene berørt av monsunregnet, fordi vannstanden er kommet farlig nær de tekniske installasjonene for videreføring av strøm. Jernbanenettet til og fra Bombay er også avstengt, melder Indias statsbaner.

(NTB-AFP-Reuters)

MANGE DØDE: Redningsmenn frakter bort en av de mange døde etter jordskredene i Bombay.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media