- 55 000 idioter

Var overskriften da Kapital skrev om pyramiden T5PC. Send spørsmål til nettmøtet med Stein Ove Haugen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trygve Hegnars publikasjoner Kapital, Finansavisen og Hegnar Online har i halvannet år skrevet flere hundre kritiske artikler om The 5% Community.

Den første reportasjen sto på trykk sommeren 2003 under overskriften «Dette tror vi ikke på». I oktober i fjor ble selskapets bakmenn avslørt i en seks siders reportasje i Kapital. Da var det 55 000 medlemmer i T5PC. Siden ha tallet steget til nærmere 80 000 medlemmer.

Økokrim har i dag startet etterforskning for å se om det er begått ulovligheter i forbindelse med selskapets drift.

Redaktør Stein Ove Haugen har selv skrevet over 200 artikler om T5PC og mener at selskapet og forretningsideen lukter vondt lang vei.

- Problemet med nettverkssalg er at du er mindre kritisk enn du ellers ville ha vært. Det anbefales av venner og familie, og da forsvinner de kritiske antennene du ellers ville ha hatt. Så er du fanget, sier Haugen.

Han mener at eneste måte å få bukt med pyramideselskaper som lopper folk for penger, er å forby alle former for nettverkssalg.

- De har gjort det i Singapore. Der straffes både den som driver med nettverksalg og bakmennene.

Kapital og Hegnar Online har allerede kastet sine øyne på nye selskaper som driver med nettverkssalg og markedsføring.

Har du spørsmål om denne formen for investeringer, så send dem inn nå. Senere i dag vil redaktør Stein Ove Haugen svare Dagbladet.nos lesere.

FORLATT:</B> Kontorene til pyramideselskapet er tømt og forlatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer