55 mill i overskudd

Dagbladet går så det suser, men avisstreiken i vår ble kostbar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):I dag offentliggjorde Avishuset Dagbladet sitt resultatet for 2. tertial. Aviskonsernet utgir Dagbladet, eier Dagbladet.no, Dagblad-Trykk og eiendommer i Oslo sentrum.

Mange millioner

Driftsresultatet for perioden var på 43,8 millioner kroner. Det er en økning på omtrent én million kroner sammenlignet med samme periode i fjor. Men resultatet kunne vært bedre hadde det ikke vært for den flere dager lange journalistsstreiken i vår. Estimater tyder på at samlet negativ resultateffekt for Dagbladet i forbindelse med streiken var på 10 millioner kroner.

Akkumulert driftsresultat for i år er 55 millioner kroner.

Nettsuksess

Dagbladet.no, som er eiet av selskapet DB Medialab, har snudd røde tall i regnskapet og bedret driftsresultatet med nesten 10 millioner kroner på ett år. Etter åtte måneders drift i år, kan nettavisen du nå leser vise til et driftsresultat på 5,6 millioner kroner.

Inntektene fra nettreklame og betalbaretjenester har økt med 60 prosent sammenlignet med i fjor, mens kostnadene bare har økt med ni prosent.

I uke 38 hadde Dagbladet.no 1,319 millioner unike besøkende. Storebror VG Nett ligger like foran med 80 000 flere besøkende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer