Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

57 nakne mennesker trosset høstkulda i berg-og-dal-bane

Til inntekt for kreftsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det ble ikke ny verdensrekord da 57 kvinner og menn trosset surt, britisk høstvær og satte seg nakne i berg-og-dal-banen i fornøyelsesparken Adventure Island i Southend, skriver britiske Daily Mail.

Verdensrekorden, som er notert i Guinnes rekordbok, ble satt i samme park i 2010, da hele 102 mennesker satte seg i vognene uten klær.

UTEN EN TRÅD: Naken-stuntet ga nær 130 000 kroner til kreftsaken. Foto: NTB Scanpix
UTEN EN TRÅD: Naken-stuntet ga nær 130 000 kroner til kreftsaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nakenstuntet ble holdt i veldedighetens tegn, og mer enn 10 000 pund, eller nær 130 000 kroner, kunne overleveres en lokal stiftelse som samler inn penger til kreftsaken.

- Det ble en fantastisk dag hvor alle fikk ta del i noe minnerikt og samle inn en stor sum til lokal veldedighet. Jeg er stolt av at Adventure Island kunne gi dem denne muligheten. Jeg innrømmer at det ville ha vært fint om vi hadde forbedret verdensrekorden, men rekorden er jo fremdeles vår, sier fornøyelsesparkens direktør Andrew Renten til Daily Mail.

IKKE VERDENSREKORD: Det ble ikke verdensrekord på de 57 eventyrlystne britene, men Adventure Island har fremdeles rekorden på 102 nakne mennesker i berg-og-dalbane. Foto: NTB/Scanpix
IKKE VERDENSREKORD: Det ble ikke verdensrekord på de 57 eventyrlystne britene, men Adventure Island har fremdeles rekorden på 102 nakne mennesker i berg-og-dalbane. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!