Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

6-åring løp inn i brennende hus for å redde moren

Jenta døde, moren overlevde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Seks år gamle Da-Onah Watts hadde kommet seg i god behold ut av det brennende huset, da hun løp inn igjen for å finne moren. Seksåringen ble senere funnet av brannmannskapene under en seng i tredje etasje.

Den tragiske ulykken fant sted tidlig i går morges (lokal tid) i tettstedet Steelton i delstaten Pennsylvania, USA.

Trodde moren sov

- Da brannen brøt ut, sov Da-Onah og kusinen hennes, 13 år gamle Nesha Barely, i andre etasje. De våknet, så flammer og løp ut av huset, sier politimester Kenneth Laker til nyhetsbyrået AP

- I det de kom ut, mistet Nesha taket i Da-Onah som ropte etter moren sin. Da-Onah bråsnudde og løp tilbake inn i huset for å finne henne, forteller Laker.

Da-Onah visste ikke at moren - Myiaa Smith - hadde hoppet ut av vinduet i tredje etasje. Myiaa kom seg unna uten store fysiske skader.

En nabo meldte ifra om brannen, men varmen var så sterk at hverken politiet eller brannvesenet klarte å ta seg inn i det overtente huset. Da-Onah kom aldri levende ut igjen.

Tok fyr i vaskerommet

TRØSTER HEVERANDRE: Familien søker trøst hos hverandre utenfor det som tidligere var hjemmet deres. Da brannvesenet fant Da-Onah, var hun allerede død. FOTO: AP/Scanpix
TRØSTER HEVERANDRE: Familien søker trøst hos hverandre utenfor det som tidligere var hjemmet deres. Da brannvesenet fant Da-Onah, var hun allerede død. FOTO: AP/Scanpix Vis mer

Da-Onah beskrives av naboene som en søt, veloppdragen jente med et nært bånd til moren.

- Moren passet godt på henne. Mange av barna her i gata løper rundt uten oppsyn. Slik var det ikke med henne, sier naboen Evelyn Brubacher.

Også politiet kjente til seksåringen.

- Jentungen lekte i nabolaget, og vi pleide å vinke til henne. Alle kjente henne. Det her er en tragedie, sier politimesteren.

Ifølge brannvesenet startet brannen i vaskerommet. Det er usikkert hva som forårsaket brannen, men det skal ikke ligge noe kriminelt bak.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 264899475


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling