6-åring voldtatt av pedofil

Fredag ble den svenske pedofile mannen løslatt fra fengsel. Ni timer senere voldtar han en seks år gammel norsk gutt på ferie i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 62-årige overgriperen ble løslatt fredag etter å ha sonet en to måneder lang dom for overgrep han begikk i vår.

- Han er åpenbart syk og ville hatt det best om han ble kvitt sin seksualdrift, sier Kriminalinspektør Göran Nordenstam ved politiet i Gøteborg til Expressen.

Mannen ble sluppet fri fredag morgen, og ni timer senere skal han ha voldtatt den norske gutten som var på ferie i Sverige med familien på en campingplass.

Valgte ut offeret

Med parykk på hodet valgte han ut offeret.

- Det var familiens siste feriedag, sier Nordenstam. Foreldrene var borte et lite øyeblikk for å handle, og da slo overgriperen til.

Grovt overgrep

Mannen skal ha lokket seks-åringen og broren hans til et bortgjemt sted og krevd seksuelle tjenester. Den eldre broren ble redd og sprang bort, mens den yngdte ikke klarte å komme unna, skriver Expressen.

- Overgrepet var meget grovt, sier Göran Nordenstam.

Etter voldtekten forsvant mannen. Gutten var i sjokk og ble ført til sykehus.

Nekter

Store politipatruljer fant mannen til tross for forkledningen, og pågrep ham ved 17-tiden. Han ble framstilt for fengsling i går, hvor han nekter for anklagene.

- Det er åpenbart at den hjelp mannen har fått ikke har vært tilstrekkelig. Det beste ville være om mannen fikk legehjelp til å bli kvitt seksualdriftene sine, sier Göran Nordenstam.