6 av 10 sier ikke fra når de ser barn som er feilsikret i bil. Her sjekker barnehagen sikkerheten

Olaløkka barnehage samarbeider med Trygg Trafikk om å sikre barna i bilen.

GODT SIKRET: Julie Sollie og Oliane sikrer seg alltid godt når de er ute å kjører. At barnehagen også setter fokus på trafikksikkerhet er helt klart noe de setter pris på. Foto: Magnus G. Arnkværn
GODT SIKRET: Julie Sollie og Oliane sikrer seg alltid godt når de er ute å kjører. At barnehagen også setter fokus på trafikksikkerhet er helt klart noe de setter pris på. Foto: Magnus G. Arnkværn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en undersøkelse utført av IPSOS MMI på oppdrag fra Trygg Trafikk og forsikringsselskapet If kommer det fram at hele 64 prosent av de spurte foreldrene har sett feilsikrede barn i bil.

Det har ført til et samarbeid mellom Trygg Trafikk, barnehagene og kommunene.

Julie Sollie er en av foreldrene med barn i Olaløkka Barnehage. Barnehagen er en av barnehagene i Stokke som av Trygg Trafikk er godkjent som en trafikksikker barnehage. Her er trafikksikkerheten tatt på alvor.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer