Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

60-åringen i kontakt med kjente i går

Mistenkelig dødsfall i leilighet i Bjugn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips om denne saken? Send mms/sms til 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller ring 24 00 00 00

(Dagbladet.no): En mann i 60-åra ble i 16-tida mandag funnet død i sin egen leilighet i Bjugn i Sør-Trøndelag. Politiet frykter at det har tilstøtt avdøde noe kriminelt, og har sperret av området rundt boligen.

Det pågikk en omfattende teknisk og taktisk etterforskning på stedet med bistand fra trondheimspolitiet mandag kveld. Flere naboer og familie av mannen ble avhørt av politiet.

- Dette er et mistenkelig dødsfall, og det medfører en del tiltak for å avklare hva som har skjedd, sier lensmann Rune Halvorsen i Ørland og Bjugn til Dagbladet.no.

Som resultat av avhørene av konkluderer politiet med at han har dødd mellom midnatt natt til mandag og mandag ettermiddag.

- Han har dødd i løpet av de siste 24 timene, sier krimvaktleder Geir Olav Granbo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no klokka 01:00 natt til tirsdag.

Etterforskerne vil imidlertid ikke gå ut med årsaken til at dødsfallet nå etterforskes som en kriminalsak.

- Jeg vil verken bekrefte eller avkrefte opplysninger om avdøde foreløpig, sier Halvorsen.

Kriminalteknikere fra Trondheim var på plass i Bjugn i 22-tida og gjennomgikk boligen på jakt etter mulige spor. Mannen obduseres i dag.

OMFATTENDE ETTERFORSKNING: Kriminalteknikere var i går på plass i boligen. Her bæres den avdøde ut. Boligen kan være åstedet for en kriminell handling. Foto: TOM E. ØSTHUUS
OMFATTENDE ETTERFORSKNING: Kriminalteknikere var i går på plass i boligen. Her bæres den avdøde ut. Boligen kan være åstedet for en kriminell handling. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent om avdøde hadde ytre skader eller hvem som varslet politiet om dødsfallet. Ingen har status som mistenkt i saken.

Etterforskningen fortsetter i dag.

- Funn på åstedet gjør at vi ønsker dette, sier Granbo.

<B>UAVKLART:</B> Ved midnatt, åtte timer etter funnet av den døde mannen, ville politiet ennå ikke gå ut med hva som kan ha skjedd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media