HAKEKORS I LAKKEN: 42 biler skal blitt vandalisert på Beitostølen i løpet av natten. 35 av bilene skal ha fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende i lakken. Foto: Olaf Dijkema
HAKEKORS I LAKKEN: 42 biler skal blitt vandalisert på Beitostølen i løpet av natten. 35 av bilene skal ha fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende i lakken. Foto: Olaf DijkemaVis mer

60 biler vandalisert på Beitostølen

Risset hakekors i lakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet melder at 60 biler skal ha blitt vandalisert på Beitostølen.

- Det skal ha skjedd i løpet av natten, sier operasjonsleder ved Vestoppland politidistrikt, Elin Lien, til Dagbladet.no.

35 biler som sto utenfor Beitostølen leilighetshotell har fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende av vandaler, opplyser politiet. I tillegg har syv biler ved Knuts hyttegrend blitt påført skade ved at noen har brukket alle vindusviskerene av.

- Vi har ingen mistenkte i saken og vi ønsker tips fra publikum, sier Lien, som nå opplyser at politiet er på plass for å etterforske saken.

Daglig leder ved Beitostølen leilighetshotell satt i møte med politiet da Dagbladet.no ringte.

- Dette er ille. Hvorfor gjør folk sånt, sier Dijkema til Dagbladet.no.

- Noen av gjestene har naturlignok blitt irriterte over det som har skjedd, men de tar det med ro og akter ikke å la påska bli ødelagt av dette. Nå håper vi bare politiet klarer å finne ut hvem pøblene er, sier daglig leder Olaf Dijkema til Dagbladet.no.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.