60 biler vandalisert på Beitostølen

Risset hakekors i lakken.

HAKEKORS I LAKKEN: 42 biler skal blitt vandalisert på Beitostølen i løpet av natten. 35 av bilene skal ha fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende i lakken. Foto: Olaf Dijkema
HAKEKORS I LAKKEN: 42 biler skal blitt vandalisert på Beitostølen i løpet av natten. 35 av bilene skal ha fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende i lakken. Foto: Olaf Dijkema Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet melder at 60 biler skal ha blitt vandalisert på Beitostølen. - Det skal ha skjedd i løpet av natten, sier operasjonsleder ved Vestoppland politidistrikt, Elin Lien, til Dagbladet.no.

35 biler som sto utenfor Beitostølen leilighetshotell har fått risset inn forskjellige symboler som hakekors og lignende av vandaler, opplyser politiet. I tillegg har syv biler ved Knuts hyttegrend blitt påført skade ved at noen har brukket alle vindusviskerene av.

- Vi har ingen mistenkte i saken og vi ønsker tips fra publikum, sier Lien, som nå opplyser at politiet er på plass for å etterforske saken.

Daglig leder ved Beitostølen leilighetshotell satt i møte med politiet da Dagbladet.no ringte.

- Dette er ille. Hvorfor gjør folk sånt, sier Dijkema til Dagbladet.no.

- Noen av gjestene har naturlignok blitt irriterte over det som har skjedd, men de tar det med ro og akter ikke å la påska bli ødelagt av dette. Nå håper vi bare politiet klarer å finne ut hvem pøblene er, sier daglig leder Olaf Dijkema til Dagbladet.no.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer