Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

60 mann leter etter savnet fireåring

I Stor-Elvdal i Hedmark er det satt i gang en stor leteaksjon etter en 4 år gammel jente som forsvant onsdag ettermiddag. Et helikopter er på vei fra Rygge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta forsvant klokka 15.20 onsdag, og ble meldt savnet en time senere. Hun hadde på seg hvit bomullsgenser, blå bukser og gummistøvler.

-For øyeblikket har vi 60 mann ute og leter. Både Røde Kors, Norsk Folkehjelp og andre frivillige er med. To hunder er også med på søket, og vi venter et helikopter fra Rygge. Vi håper og tror det beste, sier vaktsjef Per Strand ved Elverum politistasjon til NTB.

Jentas familie er på ferie i området. Fireåringen ble meldt savnet etter at hun skulle møte faren på en skogsbilvei i området. Hun og faren skulle starte fra hver sin kant og møtes på halvveien. Fra der jenta startet til stedet hun skulle møte faren, var det ikke mer enn 500 meter.

Det er tett løvskog i området, men leteforholdene er gode. Politiet har godt håp om å finne jenta snart, men om nødvendig vil de holde på hele natta. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media