61-åring mistet lommepengene

Mamma var lei klaging og sene kvelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er ganske vanlig at foreldre har regler for sine barn så lenge de bor hjemme. Innetider og plikter må ofte utføres dersom ukelønna skal komme.

Dette gjelder også på den italienske øya Sicilia.

Inndro lommepengene

Nylig dukket en sint mor opp på en av øyas politistasjoner. Hun hadde tatt sønnens husnøkler og inndratt lommepengene. Nå trengte hun politiets hjelp til å få litt fornuft inn i sin sønn.

Kvinnen har en 61 år gammel sønn som fortsatt bor hjemme. Men han oppfører seg så dårlig mot moren sin at hun ikke så noen annen løsning enn å trekke inn lovens lange arm.

- Sønnen min respekterer meg ikke, han forteller meg ikke hvor han er om kveldene og han kommer hjem for sent. Han blir aldri fornøyd med maten jeg lager og klager alltid. Dette kan ikke fortsette, skal den sinte mammaen ha sagt ifølge Reuters.

Kan ikke lage mat

Den 61 år gamle sønnen svarte med å si at han ikke var fornøyd med ukelønna han fortsatt får av mor. Han syntes heller ikke at hun var noe talent bak grytene.

Politiet på øya fikk meglet fram en løsning og til slutt kunne mor og sønn returnere til sitt hjem. Sønnen hadde fått tilbake nøklene og lommepengene sine.

I Italia er det ganske vanlig at menn bor hjemme hos mor til de er godt voksne. De nyter godt av mors mat, i tillegg til at mødrene gjerne vasker og stryker klærne til den hjemmeboende sønnen.