Rotavirus

62 nordmenn har meldt om diaré, oppkast og feber: - Hele ferien til Sunny Beach ble et mareritt

Nordmenn i Sunny Beach og ved andre solrike strender i Bulgaria har fått ødelagt sine ferier av akutt tarminfeksjon.

HARDT RAMMET: Roar Nygård opg hans familie på fem er alle blitt syke på hotellet Baikal i Sunny Beach i Bulgaria. Foto: Privat
HARDT RAMMET: Roar Nygård opg hans familie på fem er alle blitt syke på hotellet Baikal i Sunny Beach i Bulgaria. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Dagbladet omtalte utbruddet av rotavirus i Sunny Beach i går ettermiddag, har vi fått inn e-poster fra flere titalls turister som har vært i Sunny Beach og nærliggende områder i Bulgaria.

Til sammen forteller 62 nordmenn som har vært eller er på ferie i Bulgaria at de har slitt med diaré, oppkast og feber. Minst fire av dem, hovedsakelig barn, skal ha havnet på sykehus som følge av sykdommen.

I tillegg til flere hoteller i Sunny Beach, har nordmenn blitt syke på hoteller i Balchik, Pomorie og Svetil Vlas.

Er du eller noen du kjenner rammet av viruset i Bulgaria? Send oss en epost.

Camilla Hartz Repshus fra Rena var sammen med sin familie i Pomorie fra 18. til 25. juli. De har reist med Apollo og bodd på Sunset Resort hvor de hadde all-inclusive.

- Strevsom flytur

- Vi spiste det aller meste på hotellet, med unntak av en dag vi var i gamlebyen i Nesse Bar. Der spiste vi en pizza. Sønnen vår ble syk natt til tirsdag. Det ble en strevsom tur med fly hjem. I tillegg til vår sønn var det en indisk gutt som hadde diaré og oppkast på flyet, forteller Camilla Hartz Repshus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer