62 timer i isblokk

Etter 62 svært kalde timer, krøp en blåfrossen David Blaine ut av isblokka i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Illusjonisten møtte jubel fra imponerte tilskuere da han endte eksperimentet på Times Square i New York. I 62 timer sto han innesperret i en blokk med is.

Han pustet og fikk vann gjennom en slange som gikk gjennom isen og inn til hulrommet hvor han oppholdt seg inne i den seks tonn tunge isblokka.

David Blaine (26) ble raskt tullet inn i tepper, lagt på en båre og fraktet fra stedet i ambulanse. Den fysiske tilstanden hans er ikke kjent, skriver nyhetsbyrået AP.

Han ble kjent i fjor da han ble begravet levende i en plexiglass-sarkofag i New York i sju dager. Denne gangen utførte han stuntet sitt foran ABCs tv-studio midt i New York. Mandag møtte han foran isblokka iført støvler, bukser og ei lue.

Under det 62 timer lange stuntet ble han overvåket av medisinsk personell. Tusenvis av mennesker møtte opp i natt for å se når isblokka ble skjært opp og Blaine befridd fra isfengselet.

- Dette er det siste jeg ville gjort, men det er kult å se på. Typen er fantastisk, sa tilskueren Rafael Garcia (20) til AP.

<B>BLAINE ON THE ROCKS: </B> TV-selskapet ABC fulgte David Blaines opphold inne i den seks tonn tunge isblokka.
<B>KJØLIG OPPHOLD:</B> Etter 62 timer fikk han endelig slippe ut. Deretter bar det rett til helsesjekk.