62 timer i isblokk

Etter 62 svært kalde timer, krøp en blåfrossen David Blaine ut av isblokka i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Illusjonisten møtte jubel fra imponerte tilskuere da han endte eksperimentet på Times Square i New York. I 62 timer sto han innesperret i en blokk med is.

Han pustet og fikk vann gjennom en slange som gikk gjennom isen og inn til hulrommet hvor han oppholdt seg inne i den seks tonn tunge isblokka.

David Blaine (26) ble raskt tullet inn i tepper, lagt på en båre og fraktet fra stedet i ambulanse. Den fysiske tilstanden hans er ikke kjent, skriver nyhetsbyrået AP.

Han ble kjent i fjor da han ble begravet levende i en plexiglass-sarkofag i New York i sju dager. Denne gangen utførte han stuntet sitt foran ABCs tv-studio midt i New York. Mandag møtte han foran isblokka iført støvler, bukser og ei lue.

Under det 62 timer lange stuntet ble han overvåket av medisinsk personell. Tusenvis av mennesker møtte opp i natt for å se når isblokka ble skjært opp og Blaine befridd fra isfengselet.

- Dette er det siste jeg ville gjort, men det er kult å se på. Typen er fantastisk, sa tilskueren Rafael Garcia (20) til AP.

<B>BLAINE ON THE ROCKS: </B> TV-selskapet ABC fulgte David Blaines opphold inne i den seks tonn tunge isblokka.
<B>KJØLIG OPPHOLD:</B> Etter 62 timer fikk han endelig slippe ut. Deretter bar det rett til helsesjekk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer