Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

63-åring fengslet i fire nye uker

SARPSBORG (NTB): 63-åringen som er siktet for drapet på 82 år gamle Einar Johannes Bodal i Rakkestad, ble i dag fengslet for fire nye uker med brev- og besøkskontroll i Sarpsborg forhørsrett. Mannen nekter å ha drept naboen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rakkestad-mannen er den dreptes nabo. Det var også han som 17. desember i fjor meldte fra til politiet om at 82 år gamle Bodal lå død i kjelleren i sitt eget hus.

Politiet mener den siktede naboen drepte 82-åringen. Den fortsatte varetekstfengslingen var i tråd med politiets begjæring, opplyser politiadvokat Thor Bernhard Klepper ved Sarpsborg politistasjon til NTB. Siktede har fått brev- og besøkskontroll, og forbud mot aviser og kringkasting. Siktede møtte ikke i Sarpsborg forhørsrett i dag.

Den varetektsfengslede 63-åringen fra Rakkestad skal ha vært en av de få i lokalmiljøet som hadde omgang med den gamle, isolerte mannen som ble drept før jul. Det gikk rykter om at avdøde oppbevarte penger i boligen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!