63-åring kan gi retten mange svar i dag

Nabo (63) er den eneste tiltalte som legger kortene på bordet i overgrepssaken. I dag forklarer han seg i retten.

SISTEMANN SKAL FORTELLE: Den 63 år gamle tiltalte skal gi sin versjon av overgrepssaken i Nord-Østerdal tingrett i dag. Mannen erklærte seg tirsdag skyldig etter tiltalen. Foto: Tomm W. Christiansen
SISTEMANN SKAL FORTELLE: Den 63 år gamle tiltalte skal gi sin versjon av overgrepssaken i Nord-Østerdal tingrett i dag. Mannen erklærte seg tirsdag skyldig etter tiltalen. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ELVERUM: (Dagbladet): I dag starter forklaringen til den tiltalte nabomannen (63) i overgrepssaken fra Alvdal. Mannen er den eneste av de fem tiltalte som har erklært seg skyldig på alle tiltalepunktene mot ham, og det er derfor knyttet stor spenning til om mannen vil gi retten svar på flere ubesvarte spørsmål om hva slags roller de forskjellige tiltalte har hatt.

- Han er et veldig viktig vitne, sier mannens forsvarer Johnny Christian Schill til Dagbladet.

Så langt har et tidligere samboerpar og et foreldrepar (46) forklart seg. De to første legger mye av skylden for problemene i Alvdal-huset på hverandre, mens foreldreparet nekter enhver befatning om saken.

- Han ønsker bare å bli ferdig med saken, sa mannens forsvarer Johnny Christian Schill, i retten på mandag, etter at klienten hadde erkjent straffskyld.

Spent - Jeg er spent på hans forklaring, det kan virke som han ønsker å legge alle kort på bordet,  sier den hovedtiltalte stefarens forsvarer, Sverre Næss, til Dagbladet.

Nabomannen (63), som tidligere har jobbet som lærer, er i dag pensjonert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer