Elon Musk, Tesla

6,4 mrd. «fattigere» på én dag

Katastrofal lansering av ny Tesla-truck.

UKNUSELIG: Da Elon Musk stod på scenen i California og lanserte Teslas nye pickup «Cybertruck», gikk ikke ting helt etter planen. Video: Tesla. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-sjef Elon Musk finner stadig på nye ting. I går lanserte han en pickup med en noe uvanlig form til pickup å være. Markedet synes ikke å like denne, skriver Forbes.

Tesla-aksjen gikk raskt ned med seks prosent, som igjen fører til at Musks formue gikk ned med 768 millioner dollar på en dag, ifølge Forbes.

Det betyr like i underkant av 6,4 milliarder norske kroner.

Tesla-aksjen fikk unngjelde etter lanseringen av pickupen natt til fredag. Den nye Tesla-modellen får mer spott enn ros, og pickupen blir blant annet beskrevet som «veldig, veldig rar», skriver NBC news.

Aksjen til Tesla var ned med mer enn 6 prosent gjennom store deler av dagen. NBC peker på at Tesla lenge har satset på at deres kule biler skal utkonkurrere andre elektriske bilmodeller. Pickupen Cybertruck ser ut til å ha fått en heller kjølig mottakelse.

Presentasjonen av den futuristiske modellen gikk ikke helt etter planen. Bilen ble utsatt for flere prøvelser for å vise hvor robust den er. Bilen ble både slått på med slegge og skutt på med pistol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer