Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

64 pågrepet i narkoaksjon i Stavanger

Politiet i Stavanger har pågrepet til sammen 64 personer i en aksjon mot narkotikamiljøet i byen denne uka. - Tallet er meget høyt, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet i Stavanger har pågrepet til sammen 64 personer i en aksjon mot narkotikamiljøet i byen denne uka. - Tallet er meget høyt, mener politiet.

Den såkalte uroaksjonen har vært rettet mot både nytt og etablert narkotikamiljø i Stavanger. Aksjonen startet torsdag denne uken og ble avsluttet lørdag, opplyser politistasjonssjef i Stavanger, Henry Ove Berg, i en pressemelding.

- Tallet er meget høyt. Det er urovekkende at så mange ungdommer blir tatt for narkotikabruk og besittelse på så kort tid, sier Berg.

Politiet har av taktiske grunner ikke informert media før.

Den yngste av de 64 pågrepne var 16 år, den eldste 44. Fem er under 18 år, og ni er kvinner. NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling