Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

66-åring savnet etter husbrann på lyefjell

Huset er overtent og huseieren som er rullatorbruker er ikke funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Husbrannen på Lye ved Bryne i Rogaland er under kontroll, men mannen er i kveld fortsatt savnet.

- Vi har ikke funnet den 66 år gamle mannen som bor i huset. Det er mistanke om at kan ha vært i andre etasje i huset, sier operasjonsleder Jan Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt, til Stavanger Aftenblad.

Overtent
Huset er fullstendig overtent, men kun 1. etasje er gjennomsøkt foreløpig. Siste observasjon av beboeren var klokken 17 ifølge nær familie, sier Andersen.

Det er foreløpig uvisst når brannmannskaper kan gjennomsøke 2. etasje.

- Vi har søkt gjennom hele første etasje, og har ikke funnet mannen der. Det er fortsatt for farlig å ta seg inn i andre etasje, men det er ikke lenge før vi starter søket der òg, seier Bjørn Tjøtta, fagsjef for brannvesenet til Jærbladet.

Meldingen om brannen kom klokka 20.20 fredag kveld, og årsaken til brannen er foreløpig ukjent. Brannmannskap fra både Klepp, Bryne, Sandnes og Stavanger har bistått med slukkningsarbeidet.

- Bruker Rulator
Ifølge nær familie var den siste observasjon av beboeren klokka 17.00. Huseieren er 66 år og skal ifølge brannvesenet bruke rullator.

Akkurat nå skikker brannvesenet inn vinduet i 2. etasje for å lete etter mannen, skriver Jærbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media