Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

68-åring funnet død i kommunal leilighet etter seks dager

Hendelsen granskes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larvik kommune har bedt Fylkesmannen i Vestfold undersøke hvordan en 68 år gammel mann kunne ligge død i nesten en uke før han ble funnet i sin kommunale leilighet.

Mannen ble funnet død ved en tilfeldighet i sin leilighet ved Bøkeskogen eldresenter etter seks dager. Han ble funnet fordi en hjemmesykepleier skulle se til en annen beboer, men låste seg inn i feil leilighet og dermed fant ham, melder NRK.

Kommunalsjef Karen Kaasa skriver i en e-post til NRK at hun beklager sterkt det som har skjedd og den belastningen det har vært for pårørende. Både kommunen og avdødes datter har meldt saken til Fylkesmannen, samtidig som kommunen selv vil granske hendelsen.

Leder for helse- og omsorgskomiteen i Larvik, Bente Seierstad, skriver i en e-post til NRK at det må ha mer fakta på bordet, og at hun hasteinnkalte komiteen til møte onsdag.

Det var Østlands-Posten som først omtalte saken. Hendelsen skjedde i begynnelsen av august i år, men politikerne skal ikke ha blitt informert.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!