68 savnede i Mexico fryktes omkommet

Det er nesten null håp om å finne 68 mennesker som er savnet i et jordskred i Mexico, i live, sier Mexicos president Enrique Peña Nieto.

NATURKATASTROFE:  Mexicos president Enrique Peña Nieto sier rett ut at det nesten null håp om å finne de 68 savnede etter jordskredet i live.  Foto: Alejandrino Gonzalez/AP
NATURKATASTROFE: Mexicos president Enrique Peña Nieto sier rett ut at det nesten null håp om å finne de 68 savnede etter jordskredet i live. Foto: Alejandrino Gonzalez/APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Acapulco (NTB-AFP): Selv om soldater og frivillige har gravet i flere dager, har de ikke funnet de savnede i skredet som begravde landsbyen La Pintada i delstaten Guerrero under en kraftig storm tidligere i uka.

Dødstallet etter stormene i Mexico er kommet opp i godt over 100, uten å regne med de savnede i La Pintada.

Et redningshelikopter som forsvant torsdag ble lørdag funnet styrtet i fjellene. Alle tre mannskapsmedlemmer ble funnet døde.

Peña Nieto avlyste sin reise til FNs hovedforsamling og ble hjemme for å koordinere hjelpearbeidet etter stormene.

200.000 mennesker er hjemløse, og nesten 60.000 måtte evakueres på grunn av oversvømmelser og jordskred. Det vil koste 3 milliarder dollar bare å reparere ødelagte veier, ifølge samferdselsdepartementet. (©NTB)