Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

7-åring kidnappet

På vei hjem fra skolen bortførte bevæpnede irakere guttungen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mohammed Hamad heter gutten som bare er sju år gammel og som ifølge AP ble kidnappet i Bagdad på vei hjem fra skolen på fredag.

Jobber for løslatelse

Det skal være bevæpnede menn som står bak. Disse krever 150 000 dollar for å levere gutten tilbake.

Abdel-Ghani Hamad er faren til gutten. Han har bodd i Irak de siste 30 årene, og gutten hans ble tatt til fange i Diyala-provinsen øst før den irakiske hovedstaden, melder det statsdrevne nyhetsbyrået via AP.

Den libanesiske ambassaden i Bagdad er informert om kravet. Den libanesiske charge d'affaires i Irak, Hassan Hijazi, forsøker nå å få barnet løslatt.

Mot koalisjonsregjeringen

Opprørere i Irak har kidnappet mer enn 150 utlendinger, de fleste for løsepenger. De fleste har også blitt sluppet fri uten skader, minst 30 er drept.

Tre andre libanesere skal være tatt til fange i Irak og holdes nå på hemmelige steder. En 26-årig libanesisk bygningsarbeider ble borført funnet drept i juni i år. En rekke libanesere dro til Irak etter krigen på leting etter jobb som bygningsarbeidere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media