Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

7-åring skrev fraværslapp fra «foreldrene». Lurte skolen trill rundt

Nå raser pappa.

LURTE SEG UNNA: En sju år gammel jente orket ikke tanken på å måtte være på skolefritidsordningen etter endt skoledag. Da skrev hun en lapp «fra foreldrene» - og slapp utrolig nok unna med det. Jenta på bildet er altså ikke lille Rosabella. Foto: NTB Scanpix
LURTE SEG UNNA: En sju år gammel jente orket ikke tanken på å måtte være på skolefritidsordningen etter endt skoledag. Da skrev hun en lapp «fra foreldrene» - og slapp utrolig nok unna med det. Jenta på bildet er altså ikke lille Rosabella. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Noen barn går lenger enn andre for å slippe unna ting de ikke har sååå lyst til. Det må i alle fall sies å være tilfellet for sju år gamle Rosabella Dahu fra Texas, som leverte en heller fiffig lapp til sin lærer mandag denne uka. 

- Rosabella skal ta duss 131 Andreklassingen skulle nemlig rett videre til skolefritidsordningen etter endt skoledag, men ble utrolig nok sendt hjem da hun smalt følgende «fraværsmelding» i bordet, ifølge ABC News

«Jeg vil at Rosabella skal ta buss 131 i dag. Til Mrs. Reigs».

Eller.

Det som egentlig sto var «Jeg vil at Rosabella skal ta duss 131 i dag», da sjuåringen tok feil av bokstaven «b» og «d» i ordet buss i sin ellers så slu mesterplan. 

Til tross for de åpenbare skrivefeilene og det faktum at lappen ganske tydelig var skrevet av et barn, ble altså Rosabella sendt hjem - til tomt hus, og måtte derfor være hos naboen til foreldrene kom hjem. Hendelsen får pappa Charlie til å reagere.

- De har åpenbart ikke rutinene i orden. Dette er helt klart skolens feil. Tanken på hvordan du lar en sjuåring lure deg på denne måten, plager meg, sier Dahu til ABC News. 

- Gjennomgår våre rutiner Sheldon Elementary School har kommet med en uttalelse om saken, etter at hendelsen har fått stor oppmerksomhet i USA den siste uka. 

- Vi gjennomgår nå våre prosedyrer for å forsikre oss om at de skoleansatte har nok trening i disse spørsmålene, sier de ifølge ABC News. 

Det er imidlertid ikke godt nok for Rosabellas pappa, som nå har flyttet datteren til en ny skole. 

- Jeg kan ikke stole på skolen lenger, sier han, og legger samtidig til at Rosabellas lille rømning ikke har gått upåaktet hen: 

-  Hun vet at det var galt. Jeg godtar ikke sånt.

Hele Norges coronakart