7-åring skrev fraværslapp fra «foreldrene». Lurte skolen trill rundt

Nå raser pappa.

LURTE SEG UNNA: En sju år gammel jente orket ikke tanken på å måtte være på skolefritidsordningen etter endt skoledag. Da skrev hun en lapp «fra foreldrene» - og slapp utrolig nok unna med det. Jenta på bildet er altså ikke lille Rosabella. Foto: NTB Scanpix
LURTE SEG UNNA: En sju år gammel jente orket ikke tanken på å måtte være på skolefritidsordningen etter endt skoledag. Da skrev hun en lapp «fra foreldrene» - og slapp utrolig nok unna med det. Jenta på bildet er altså ikke lille Rosabella. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen barn går lenger enn andre for å slippe unna ting de ikke har sååå lyst til. Det må i alle fall sies å være tilfellet for sju år gamle Rosabella Dahu fra Texas, som leverte en heller fiffig lapp til sin lærer mandag denne uka. 

- Rosabella skal ta duss 131 Andreklassingen skulle nemlig rett videre til skolefritidsordningen etter endt skoledag, men ble utrolig nok sendt hjem da hun smalt følgende «fraværsmelding» i bordet, ifølge ABC News: 

«Jeg vil at Rosabella skal ta buss 131 i dag. Til Mrs. Reigs».

Eller.

Det som egentlig sto var «Jeg vil at Rosabella skal ta duss 131 i dag», da sjuåringen tok feil av bokstaven «b» og «d» i ordet buss i sin ellers så slu mesterplan. 

Til tross for de åpenbare skrivefeilene og det faktum at lappen ganske tydelig var skrevet av et barn, ble altså Rosabella sendt hjem - til tomt hus, og måtte derfor være hos naboen til foreldrene kom hjem. Hendelsen får pappa Charlie til å reagere.

- De har åpenbart ikke rutinene i orden. Dette er helt klart skolens feil. Tanken på hvordan du lar en sjuåring lure deg på denne måten, plager meg, sier Dahu til ABC News. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer