Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

70 deltar i leteaksjon etter 21-årig kvinne i Ålesund

Bilen parkert ved turområde i går kveld.

STOR LETEAKSJON: 70 personer deltar i en leteaksjon på Byfjellet i Ålesund, etter at en 21 år gammel kvinne ble meldt savnet i dag. Røde Kors, politiet og hunder er koblet inn i søkene. Foto: Fridgeir Walderhaug, Dagbladet
STOR LETEAKSJON: 70 personer deltar i en leteaksjon på Byfjellet i Ålesund, etter at en 21 år gammel kvinne ble meldt savnet i dag. Røde Kors, politiet og hunder er koblet inn i søkene. Foto: Fridgeir Walderhaug, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi leter etter en kvinne på 21 år som er meldt savnet av sin familie, forteller operasjonsleder Magne Tjønnøy ved Sunnmøre politidistrikt i Ålesund.

Han forteller at kvinnen ble meldt savnet litt før klokka 12 i dag.

- Så ble bilen hennes funnet noen timer senere, forteller han.

Parkert igår kveld
Bilen sto parkert på Byfjellet, Aksla, i et område med turstier og turmuligheter.

- Vitner har sett at bilen ble parkert cirka klokka 21.30 i går kveld, forteller Tjønnøy til Dagbladet.

Ifølge Tjønnøy deltar nå 70 personer i leteaksjonen. Røde Kors, politiet og hunder er koblet inn i søkene. Han vil foreløpig ikke si mer om kvinnens identitet enn at hun studerer i Ålesund.

Turområde
Tjønnøy forteller at familien hadde telefonkontakt med kvinnen i går, og at politiet ikke kjenner til at andre har snakket med henne etter det.

- Vi har ingen teorier om hva som kan ha skjedd. Enn så lenge leter vi, sier Tjønnøy.

Han sier at det ikke er noe unormalt ved å parkere i dette området klokka 21.30 på kvelden.

- Det er et geografisk lite område, men tett i tett med stier og tilrettelagt for trening og turgåing, sier Magne Tjønnøy.
 

KVINNENS BIL: Dette er bilen kvinnen kjørte. I følge vitner ble den parkert ved Byfjellet i går kveld. Foto: Fridgeir Walderhaug, Dagbladet.
KVINNENS BIL: Dette er bilen kvinnen kjørte. I følge vitner ble den parkert ved Byfjellet i går kveld. Foto: Fridgeir Walderhaug, Dagbladet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media