FESTER GREPET:  Terrorgruppa Boko Haram tok over byen Damask i Nigeria, men ble nylig drevet bort. Nå har tsjadiske og nigeriske soldater funnet 70 lik like ved byen. Likene var dumpet fra en bro, og flere av personene var halshogd. Foto: Emmanuel Braun / Reuters / Scanpix
FESTER GREPET: Terrorgruppa Boko Haram tok over byen Damask i Nigeria, men ble nylig drevet bort. Nå har tsjadiske og nigeriske soldater funnet 70 lik like ved byen. Likene var dumpet fra en bro, og flere av personene var halshogd. Foto: Emmanuel Braun / Reuters / ScanpixVis mer

70 lik funnet nord i Nigeria

Noen var halshogd. Så dumpet fra en bro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tsjadiske og nigerske soldater har funnet 70 lik utenfor byen Damask, som ekstremistgruppen Boko Haram ble drevet ut av i helgen.

Likene var dumpet fra en bro utenfor Damask.

Noen av likene var halshogd, sier et øyenvitne til Reuters. Vitnet sier det ser ut til at menneskene kan ha blitt drept for en stund siden i og med at noen av likene var delvis mumifisert av den tørre ørkenatmosfæren på stedet.

Den ekstremistiske gruppen Boko Haram tok kontrollen over Damask i november, men ble drevet ut av styrker fra Tsjad og Niger lørdag.