70 nye tips om Lommemannen

Politiet har fått nye spor i overgrepssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Politiet har fått inn nye tips om lommemannen. I kveldens Etterlyst på Viasat 4 kan politiet fortelle at de nå ser nærmere på flere henvendelser.

73 nye tips

- Etter at vi i Etterlyst for snart to uker siden gikk ut med at Lommemannen og Bandasjemannen var sammen person har vi fått inn 73 nye tips, forteller politioverbetjent Håvard Aksnes i Kripos til Etterlyst.

Navngitte personer

Flere av tipsene blir av politiet betegnet som svært interessante. De har fått inn tips om både navngitte personer og overgrep som har vært ukjent til nå.

Politiet mener nå at svaret på gåten ikke kan være langt unna, og at mannen som har forgrepet seg på unge gutter i minst elleve år snart kan bli pågrepet.

- Den etterforskningen her er sånn at når vi kommer i nærheten av en løsning kan det gå raskt, sier Aksnes.

Politiet mener Lommemannen er mellom 35 og 50 år gammel Han er omtrent 176 centimeter høy og har slank kroppsbygning Han er lys i huden og politiet mener han er norsk statsborger.

Trenger fortsatt tips

- Vi føler fortsatt at vi trenger tips når det gjelder saker som ligger tilbake i tid, at det er saker vi ikke har oversikt over. Vi ønsker svært gjerne å få et komplett bilde av hans aktiviteter, og kanskje jobbe oss tilbake til et nullpunkt hvor alt startet, forklarer Aksnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer