Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

7.000 i bot for full og taletrengt flypassasjer

I går kveld trosset den berusede 30-åringen fra Molde mobiltelefon-forbudet på Braathens-flyet hele fem ganger. Da han våknet opp i fyllearresten i hjembyen i dag, vedtok han et forelegg på 7.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han ble løslatt etter å ha vedtatt forelegget for overtredelse av drukkenskapsloven, sier vaktsjef Tor Rovik ved Romsdal politidistrikt.

Det var på flyet fra Oslo til Molde søndag kveld at mannen nektet å skru av mobiltelefonen, til tross for at kabinpersonalet ba ham om det hele fem ganger. Alle rutefly har forbud mot bruk av mobiltelefon, fordi signalene kan påvirke flyets instrumenter. Da flyet med 124 passasjerer landet klokken 23.15, sto politiet og ventet på mannen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling