Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

7000 Ventelo-kunder mistet nettilgangen

Feil på ruter ga problemer for privatkunder på Østlandet.

TEKNISKE PROBLEMER:  7000 kunder av telelevrandøren Ventelo mistet i kveld internettilgangen på grunn av tekniske problemer. Problemene er nå fikset, ifølge kommunikasjonssjef Heidi Egede-Nissen. Foto: Ventelo
TEKNISKE PROBLEMER: 7000 kunder av telelevrandøren Ventelo mistet i kveld internettilgangen på grunn av tekniske problemer. Problemene er nå fikset, ifølge kommunikasjonssjef Heidi Egede-Nissen. Foto: Ventelo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Tekniske problemer hos en av Ventelos underleverandører har ført til at et stort antall av selskapets kunder mistet internett-tilgangen sin i kveld.

- Cirka 7000 av våre kunder er rammet. De berørte er for det meste privatkunder, opplyser kommunikasjonssjef Heidi Egede-Nissen i Ventelo.

Kundene oppleve at internettilgangen forsvant i 18-tiden i ettermiddag. Problemet skal nå være fikset.

Egede-Nissen forteller at det var en feil på en ruter hos en ekstern utstyrslevrandør som var årsaken til problemene. Feilen rammet kunder på Østlandet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!