729 nye coronasmittede siste døgn – høyeste siden januar

Det siste døgnet er det registrert 729 coronasmittede i Norge. Det er det høyeste daglige smittetallet siden starten av januar.

ØKNING: De siste sju dagene er det registrert 2977 nye smittetilfeller i Norge, og 3,8 millioner coronatester er til nå utført i landet. Foto: Heiko Junge / NTB
ØKNING: De siste sju dagene er det registrert 2977 nye smittetilfeller i Norge, og 3,8 millioner coronatester er til nå utført i landet. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Økningen er på 549 flere smittetilfeller enn dagen før og 503 flere enn samme dag i forrige uke.

Det daglige smittetallet har ikke vært så høyt siden 7. januar, viser Folkehelseinstituttets (FHI) oversikt. Da ble det registrert 735 nye tilfeller. Flest registrerte smittetilfeller kom 4. januar med 936.

Ved midnatt natt til tirsdag er det registrert til sammen 71 735 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Flere i januar

I februar ble det totalt registrert 8409 smittede i Norge. Det er en nedgang fra januar, da 13 145 ble rapportert smittet av covid-19.

De mest smittsomme månedene under pandemien så langt er november og desember med henholdsvis 15 482 og 13 520 tilfeller.

De siste sju dagene er det registrert 2977 nye smittetilfeller i Norge, og 3,8 millioner coronatester er til nå utført i landet.

Det er generelt en forsinkelse på én til to dager på prøvesvarene, og færre blir generelt registrert smittet i helgene enn på ukedager.

Flere innlagte

I alt 328 073 personer har fått første dose av coronavaksinen, og 161 568 personer har fått andre dose.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer