Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

75 år gammel dame reddet av vaskemaskinen da huset eksploderte

- Vi tenkte at hun var alvorlig skadet eller død.

EKSPLODERTE: En 76 år gammel kvinne ble reddet ut av ruinene, etter at huset hennes eksploderte mandag morgen. Brannvesenet mistenker at eksplosjonen skyldtes en gasslekasje. Foto: Politiet i West Midlands
EKSPLODERTE: En 76 år gammel kvinne ble reddet ut av ruinene, etter at huset hennes eksploderte mandag morgen. Brannvesenet mistenker at eksplosjonen skyldtes en gasslekasje. Foto: Politiet i West Midlands Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre personer ble skadd, da et hus i Wolverhampton i England eksploderte mandag morgen. 

En 75 år gammel kvinne ble reddet ut av ruinene etter å ha ligget begravd i to timer. Redningmsnnaksapene mistenker at eksplosjonen kan ha oppstått som følge av en gasslekasje. 

- Det virker som om hun ble reddet av vaskemaskinen, som holdt vrakrester og tømmer unna kroppen hennes, sier en talsperson for ambulansetjenesten i West Midlands, ifølge BBC.

- Bare ruiner Politiet fikk melding om den kraftige eksplosjonen klokka 08.15 mandag. 

- Jeg gikk ned for å se hva som hadde skjedd, og kunne se de to nabohusene - men huset i midten var ikke der. Det var bare ruiner, sier en nabo til BBC.

To naboer og en taxisjåfør ble behandlet på stedet for sjokk. To andre personer som satt i en tilfeldig forbipasserende bil, ble fraktet til sykehus med mindre skader.

- Vi lurte på hvorfor de brukte så lang tid på å hente henne ut, og tenkte at hun var alvorlig skadet eller død. Men vi fikk beskjed om at hun var bevisst og snakket med redningsmannskapene. Hun ble reddet fordi hun lå klemt fast ved siden av en vaskemaskin. Det ser ut som vaskemaskinen kan ha dempet kraften av eksplosjonen, noe som reddet livet hennes. Hun er en søt gammel dame som har bodd der i evigheter, forteller en nabo til Daily Mail.

- Usedvanlig heldig En talsperson fra ambulansepersonellet på stedet fortalte avisa at kvinnen var heldig som slapp unna eksplosjonen med livet i behold.

- Hun har fåttt kutt, blåmerker og brukket en ankel. Men når man tenker på de store skadene på huset, har hun vært usedvanlig heldig som ikke ble mer alvorlig skadet. 

BEGRAVET I TO TIMER: Redningsmannskapene brukte rundt to timer på å redde 76-åringen ut av ruinene. Foto: West Midlands Fire Service
BEGRAVET I TO TIMER: Redningsmannskapene brukte rundt to timer på å redde 76-åringen ut av ruinene. Foto: West Midlands Fire Service Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media