Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

75-årig senil dement dame funnet

Den senil demente kvinnen fra Sverige skulle bare titte litt i bladhylla inne på Østfoldsenteret lørdag, og borte var hun. Først i går kom hun til rette, i skogen på Vesterøy på Hvaler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun ble funnet klokka 17.30 av en politimann med hund. Han lette i skogen på bakgrunn av tips fra en hytteeier. Kvinnen ble funnet liggende rett ved en grussti. Vesterøy preges av ulendt og skogkledt terreng, og det er uvisst hvor lenge hun har befunnet seg der.

Nettopp spist middag

- Vi antar at hun har vært i skogen siden lørdag kveld, da hun sist ble observert av vitner, forteller vaktleder Olaf Aas ved Fredrikstad politikammer.

- Kvinnen er senil dement, og det er derfor vanskelig å få et klart svar på hvor hun har vært de siste dagene. Da vi fant henne, spurte vi om hun var tørst eller sulten. Da svarte hun kontant nei, hun hadde nemlig nettopp spist middag, forteller Aas.

Tok bussen

Lørdag og søndag lette politiet etter kvinnen inne på Østfoldsenteret, der hun forsvant fra sin kusine. 75-åringen kommer fra Gøteborg, og er på sitt årlige sommerbesøk hos familien i Norge. En bussjåfør kunne siden fortelle at han hadde kjørt kvinnen til Vesterøy, der hytteeieren også hadde observert henne. Da 75-åringen ble funnet var hun medtatt og måtte bæres inn i ambulansen. Hun var i natt inne på Fredrikstad sykehus for en grundig undersøkelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling