77 år gamle Burrell Mohler og sønnene hans misbrukte barn og barnebarn

Barna skrev papirlapper som de gjemte i flasker og syltetøyglass for å fortelle om overgrep.

TILTALT: Burrell Mohler Sr. er en av seks medlemmer av familien som er tiltalt for grove overgrep mot barn. Foto: AP Photo/ John Sleezer, The Kansas City Star / Scanpix
TILTALT: Burrell Mohler Sr. er en av seks medlemmer av familien som er tiltalt for grove overgrep mot barn. Foto: AP Photo/ John Sleezer, The Kansas City Star / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Amerikansk politi har etter mange år avdekket en rystende historie om seksuelle overgrep mot barn i en familie i delstaten Missouri.

Mens naboer og andre angivelig ikke ante eller så noe, arrangerte den nå 77 år gamle Burrell Mohler og sønnene hans seksuelle ritualer som omfattet både voldtekt og andre seksuelle overgrep mot familieoverhodets barnebarn.

Blant ritualene var liksombryllup mellom familiens småjenter ned i femårsalderen og deres fedre, onkler eller bestefar, der jentene etter de rituelle seremoniene ble sendt sammen med mennene ut til hønseburene for at liksomekteskapene skulle «fullbyrdes».

Den langvarige serien av seksuelle overgrep skjedde fra slutten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet, har de nå voksne ofrene for overgrepene fortalt til politiet.

Barna skrev papirlapper som de gjemte i flasker og syltetøyglass for å fortelle om hva som skjedde, i et håp om at noen skulle finne papirlappene og komme dem til unnsetning. Men først i de siste dagene har politi og andre myndigheter begynte å lete etter bevismaterialet, inkludert papirlappene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer