Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

77 år gamle Burrell Mohler og sønnene hans misbrukte barn og barnebarn

Barna skrev papirlapper som de gjemte i flasker og syltetøyglass for å fortelle om overgrep.

TILTALT: Burrell Mohler Sr. er en av seks medlemmer av familien som er tiltalt for grove overgrep mot barn. Foto: AP Photo/ John Sleezer, The Kansas City Star / Scanpix
TILTALT: Burrell Mohler Sr. er en av seks medlemmer av familien som er tiltalt for grove overgrep mot barn. Foto: AP Photo/ John Sleezer, The Kansas City Star / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Amerikansk politi har etter mange år avdekket en rystende historie om seksuelle overgrep mot barn i en familie i delstaten Missouri.


Mens naboer og andre angivelig ikke ante eller så noe, arrangerte den nå 77 år gamle Burrell Mohler og sønnene hans seksuelle ritualer som omfattet både voldtekt og andre seksuelle overgrep mot familieoverhodets barnebarn.

Blant ritualene var liksombryllup mellom familiens småjenter ned i femårsalderen og deres fedre, onkler eller bestefar, der jentene etter de rituelle seremoniene ble sendt sammen med mennene ut til hønseburene for at liksomekteskapene skulle «fullbyrdes».

Den langvarige serien av seksuelle overgrep skjedde fra slutten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet, har de nå voksne ofrene for overgrepene fortalt til politiet.

Barna skrev papirlapper som de gjemte i flasker og syltetøyglass for å fortelle om hva som skjedde, i et håp om at noen skulle finne papirlappene og komme dem til unnsetning. Men først i de siste dagene har politi og andre myndigheter begynte å lete etter bevismaterialet, inkludert papirlappene.

Den 77 år gamle Mohler, familiens leder av sexovergrepene, ble arrestert i uken som gikk og siktet på en rekke overgrep og forbrytelser. Det samme ble fire av hans nå middelaldrende sønner i alderen 47 til 53 år.

Politiet har også arrestert hovedmannens 72 år gamle bror i Florida, og et stort antall ofre er begynt å melde seg, både fra andre delstater og et offer helt fra Canada.

Opprullingen av de omfattende overgrepene mot barn på gården i Missouri begynte i august da en 26 år gammel kvinne oppsøkte politiet i byen Lexington og begynte å fortelle om overgrepene fra bestefaren, faren og onkler. Hennes fire søstre og ene bror samarbeider også med politiet .

(NTB)


TILTALT: Fra venstre til høyre første rad: Jared Leroy Mohler, 48, David A. Mohler, Burrell Edward Mohler Sr., 77,, og fra venstre til høyre andre rad; Burrell Edward Mohler Jr., 53, Roland Neil Mohler, 47 og Darrel Wayne Mohler. Alle er tiltalt for grove seksualforbrytelser. (AP Photo/Lafayette County Sheriff's Dept./Marion County Sheriff's Dept.)
TILTALT: Fra venstre til høyre første rad: Jared Leroy Mohler, 48, David A. Mohler, Burrell Edward Mohler Sr., 77,, og fra venstre til høyre andre rad; Burrell Edward Mohler Jr., 53, Roland Neil Mohler, 47 og Darrel Wayne Mohler. Alle er tiltalt for grove seksualforbrytelser. (AP Photo/Lafayette County Sheriff's Dept./Marion County Sheriff's Dept.) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media