77-åring knivstukket

Under en kveldstur på strøket i Oslo seint i går kveld, ble en 77 år gammel mann knivstukket i hals og ansikt. To jenter som trolig tilhører gatemiljøet skal stå bak det grove overfallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den eldre pensjonisten ble først truet med kniv og seinere påført dype stikk da han nektet å levere fra seg lommeboka slik de to jentene forlangte.

Kutt i ansiktet

I krangelen som oppsto, trakk den ene av jentene en kniv og påførte mannen et fire centimeter dypt kutt ved øyet og et seks centimeter dypt kutt i halsen. Blødende klarte mannen å komme seg unna - med lommeboka i behold.

Ransforsøket skjedde i området Dronningens gate/Tollbugata - også kjent som horestrøket - i Oslo. Pensjonisten fikk hjelp like etter det grove overfallet.

Etterforskes

- Mannen ble kjørt til legevakta med sår- og kuttskader, men skal ikke være livstruende skadd, sier operativ uteleder Bjørn Hansen til Dagbladet.
Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 22.30, og jaktet i går kveld på de to overfallspersonene. Jentene var fremdeles ikke tatt da Dagbladet gikk i trykken i natt.

- Vi ser alvorlig på slike grove voldsepisoder, og saken vil bli etterforsket, melder operasjonsleder Hjulstad ved Oslo politikammer.

<B>JAKTET:</B> Politiet i Oslo jaktet i går kveld på knivstikkere blant folk som tilhørte det harde gatemiljøet i Oslo sentrum.