77-åring starter pensjonistnett

William Wasteson (77) debuterte på internett for et par uker siden. Nå har han opprettet pensjonistnett.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er ikke bitt av internett-basillen, men jeg ønsker å lære mer om denne nye verdenen, sier den spreke 77-åringen til Dagbladet :på nettet.

Han håper å knytte til seg tusenvis av pensjonister som har lært seg å like internett.

- Jeg leste at det er en million nordmenn på nett. Hvis en prosent av disse er pensjonister, så betyr det 10.000 potensielle brukere, fortsetter Oslo-mannen.

William Wasteson har vært kremmer og forretningsmann i ulike roller hele sitt liv. For sju år siden pensjonerte han seg. Nå satser 77-åringen på pensjonist-handel på internett.

- Jeg skal ikke tjene noe på pensjonistnett.no, men håper å kunne aktivisere pensjonister og tilby dem gode netthandel-tilbud, sier Wasteson.

Han har allerede knyttet til seg noen få selskaper som vil tilby spesielle pensjonist-tilbud. Planene er å utvide listen over pensjonist-tilbud, samtidig som blant annet diskusjonsside for pensjonister skal utvikles.

- Jeg har ikke klart for meg hvordan denne internettsiden skal se ut. Jeg tror jeg får la utviklingen råde, og se an hvilke innspill jeg får. Så får jeg håpe at dette er en side som internett-brukende pensjonister vil besøke, sier 77-åringen.

Han kjøpte sin aller første datamaskin for tre uker siden, og har allerede lært seg å beherske på tekstbehandling og sending av e-post.

- Jeg har sett på noen internettsider, men har ikke blitt så veldig fascinert av det. Jeg liker helst å spille sjakk og bridge mot virkelige mennesker, eller ta en tur på golfbanen, sier William Wasteson.

Besøk www.pensjonistnett.no som ble etablert på nettet i dag!

PÅ NETT: William Wasteson fikk se sin egen internettside for første gang da han besøkte Dagbladets redaksjon tidligere i dag.