78-åring blir pappa - for 50. gang

Ikke alle er så produktive som den 78 år gamle tyrkeren Abdurrahman Atmaca: Om få uker skal den pensjonerte gruvearbeideren bli pappa igjen - for 50. gang!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Atmaca er troende muslim, og har fordelt sin videreføring av slekten på fire hustruer hvorav den ene er høygravid.

90 barnebarn

Abudurrahman, som er pensjonert gruvearbeider, bor i provinsen Erzurum i det østlige Tyrkia og er allerede bestefar til rundt 90 barnebarn. Det eldste av hans egne barn har rukket å bli 56 år, det yngste er bare seks måneder, mens det eldste av barnebarna er 30, skriver det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu i dag.

Når det 50. barnet kommer om få ukers tid, får det imidlertid være nok, sier Abdurrahman til pressefolk.

Kan bli flere

Siden 78-åringen av overbevisningsgrunner ikke vil bruke prevensjon, og forplantningsevnen ellers ser ut til å være i orden, kan ytterligere familieforøkelser likevel ikke utelukkes.

- Mine hustruer bor hver for seg i sine egne hus, og jeg tilbringer en dag i hvert av disse husene etter tur, sier mangebarnsfaren. Hans største ønske er at landsbyen der de bor, skal få sin egen skole slik at alle kan lære å lese og skrive.

350 brød pr. dag

Storfamilien fortærer hver dag rundt 350 brød, og lever ellers av melk fra egne kuer og grønnsaker fra åkrene rundt landsbyen der det også dyrkes poteter og hirse. - Men det blir snautt med kjøtt, når vi slakter en ku holder den med nød og neppe til ett måltid for hele familien, forteller Abdurrahman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer