Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

78-åring funnet drept

Politiet jakter på navngitt mann i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 78 år gammel mann ble mandag kveld ved 23-tida funnet død i en sokkelleilighet i underetasjen på et hus på Rodeløkka i Oslo.

- Jeg kan si helt sikkert at dette er et drap. Vi driver teknisk og taktisk etterforskning på stedet, sa vakthavende på kriminalvakta i Oslo, Kjell Pedersen til Dagbladet.no i morges.

Blodig

Ifølge vitner Dagbladet.no har snakket med, var den døde mannen ille tilredt, og helt- eller delvis tildekket av søplesekker.

- Åstedet så svært stygt ut da vi tok oss inn i leiligheten - det var mye blod, sier Pedersen.

Privatboligen der mannen ble funnet i underetasjen, inneholder flere leiligheter. Ifølge vitner Dagbladet.no har snakket med, skal mannen som leide leiligheten ha vært bortreist og lånt ut leiligheten til en kvinne. 78-åringen skal ikke være tilknyttet leiligheten.

Navngitt mistenkt

Vitner har forklart til politiet at de så en person komme ut av vinduet i kjellerleiligheten.

DREPT: En mann ble mandag kveld funnet drept i en sokkelleilighet på Rodeløkka i Oslo. Foto: Sveinung Uddu Ystad
DREPT: En mann ble mandag kveld funnet drept i en sokkelleilighet på Rodeløkka i Oslo. Foto: Sveinung Uddu Ystad Vis mer

– Vi er i ferd med å få kontroll på en gjerningsmann som vi tror befinner seg i Oslo, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen.

UKJENT DRAPSMANN: Politiet har foreløpig ikke noen spor som har ført dem i retning av noen gjerningsmann.
<B>SOKKEL:</B> I sokkelleilheten i det hvite huset til høyre på bildet, på Rodeløkka i Oslo, ble mannen funnet drept.
NABOER VARSLET: Naboer i bygget, som består av tre etasjer med flere leiligheter, ble mistenksomme da de så en person ta seg ut av vinduet på huset i Langgata i Oslo, og tok kontakt med huseier og politiet.