8-åring alvorlig skadd i trafikkulykke

Frontkollisjon i Stor-Elvdal kommune i Hedmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En åtte år gammel jente ble fløyet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha vært involvert i en frontkollisjon i Stor-Elvdal kommune i Hedmark tirsdag ettermiddag.

Åtteåringen pådro seg brudd- og bukskader, men tilstanden skal være stabil. Ifølge Hedmark politidistrikt var en frontkollisjon mellom en personbil og en trailer lastet med tømmer årsaken til trafikkulykken som skjedde på riksvei 3, sør for Koppang i Hedmark.

– Spor på stedet tyder på at personbilen har kommet over i feil kjørefelt og frontkollidert med tømmerbilen. Vi har ikke foretatt avhør foreløpig og kan ikke si noe om årsaken, sier operasjonsleder Geir Bekkedal ved Hedmark politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Åtteåringens mor kjørte personbilen, der også to søsken på fem og 11 år satt. Moren satt fastklemt etter sammenstøtet og måtte fraktes til Sykehuset Lillehammer etter å ha pådratt seg bekkenskader. De to andre i bilen slapp unna med lettere skader. Trailersjåføren pådro seg ikke fysiske skader. (ANB)