8-åring dyttet foran tog i Tyskland - døde

En person er pågrepet, og saken etterforskes som drap.

ÅTTEÅRING DREPT I TYSKLAND: Et barn og moren hans ble dyttet fremfor et tog i Frankfurt. Video: NTB Scanpix Vis mer

Et barn har mistet livet, etter å ha blitt dyttet ut foran et tog på sentralstasjonen i den tyske byen Frankfurt.

Det melder lokalt politi på Twitter.

- Barnet mistet livet. Det er snakk om en åtte år gammel gutt, sier en polititalskvinne til den tyske avisa Bild.

Vitner til hendelsen forteller at en mann dyttet gutten (8) og hans mor (40) ned fra plattform 7 på stasjonen og ut i jernbanesporet, der et regiontog nærmet seg i høy hastighet, skriver NTB.

Politiet opplyser videre at en 40 år gammel mann av afrikansk opprinnelse er pågrepet. De jobber nå med å finne ut om han er skyldig i udåden.

- Gutten og moren ble skjøvet foran toget. Moren klarte akkurat å redde seg, sier talskvinnen videre, og forteller at gjerningsmannen forsøkte å dytte ytterligere en tredje kvinne foran toget.

VOLD: Uenighet mellom to kvinner utviklet seg til en dramatisk voldshendelse i Stockholm. Video: Politiet i Stockholm Vis mer Vis mer

Kvinnen er kjørt til sykehus.

Ifølge politiet var det flere vitner på stedet som tok opp jakten på den mistenkte mannen. Vedkommende ble stoppet og pågrepet inne på stasjonsområdet.

Mannen blir avhørt mandag ettermiddag. Politiet kan foreløpig ikke si noe om motivet, men det er ingenting som tyder på at gjerningspersonen og ofrene kjente hverandre.

I etterkant av hendelsen ble det satt i verk en stor politioperasjon på stasjonen, opplyser politiets talskvinne Isabell Neumann, ifølge NTB.