Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

8-åring kjørte på Amber (7) med buss

Gutten er nå tiltalt for uaktsomt drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 7 år gamle Amber Sadiq var på vei fra skolen hånd i hånd med broren Umar på 10 da hun ble truffet av en buss i Crown Heights i Brooklyn, New York. Hun ble sittende fast under bussen og døde av skadene, melder CBS News.

Bak rattet på bussen satt en 8-årig gutt som nå er arrestert og siktet for uaktsomt drap.

Snek seg inn bakdøra

Etterforskere tror bussjåføren forlot bussen låst, men at den lille gutten har sneket seg inn bakdøra, som er en nødutgang som ikke kan låses. 8-åringen har så løsnet parkeringsbremsen, slik at bussen begynte å rulle framover og traff Amber.

- Hun prøvde å løpe, men ei søppelbøtte sto i veien, sier 12 år gamle Kassandra Polcanlo, som var vitne til tragedien.

En kvinne som så hva som skjedde, hoppet om bord i bussen, men klarte ikke å stoppe den i tide.

Broren Umar ble nesten truffet selv og var sønderknust etter den grufulle hendelsen.

- Jeg var der sammen med henne. Det var fryktelig. Noen plukket meg opp etterpå og fikk meg hjem, sier Umar til pressen.

Prøvde å løfte bussen

Moren, Reina Herrera kom løpende ut fra leiligheten og skrek «Ungen min! Ungen min!» mens hun desperat prøvde å løfte bussen av datteren, som lå fastklemt under den.

Et dusin mann prøvde å løfte bussen, men den var for tung.

Politiet leter nå etter en gutt nummer to som de mener var med på busstyveriet. Bussjåføren mistenkes ikke for noe straffbart.

BLE BARE 7 ÅR: Amber Sadiq ble påkjørt og drept av en jevnaldrende gutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling