800 medlemmer i sexklubb

Club 4 i Trondheim skryter av at de nå har 800 medlemmer. Det er over dobbelt så mange som før razziaen for et halvt år siden. Politiets etterforskning går nå mot slutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Club 4 har virkelig satt igang et erotisk lokomotiv som ingen kan stoppe», skriver klubben på sine nye hjemmesider. Der finner en blant annet et rikholdig billedarkiv, der ikke-medlemmer kan få se hva andre betaler 2500 kroner i året for å få bli med på.

Politiets razzia for seks måneder siden har med andre ord ikke langt noen demper på aktiviteten til Tom Ketil Krogstad og hans kumpaner i det som nå kalles «det erotiske bofellesskapet Club 4». Politiet etterforsker fortsatt Krogstad og to andre personer for hallikvirksomhet, visning av utuktige bilder og filmer og ulovlig skjenking.

- Jeg sa i vår at etterforskningen av denne saken ville vare i seks måneder. Vi har blitt forsinket noen uker, men tar sikte på å oversende vår innstilling til statsadvokaten i løpet av oktober, sier politiinspektør Per Morten Brobakke ved Trondheim Politikammer til Adresseavisen.

Vanskelig etterforskning

Det er ifølge Adresseavisen usikkert hvorvidt statsadvokaten velger å ta ut tiltale eller ikke. Etterforskningen har vært vanskelig, med flere tilbakeslag.

Parallellt etterforsker politiet også fire medlemmer i klubben som er siktet for innbrudd i klubbens lokaler, og en beboer i det erotiske bofelleskapet som er siktet for utuktig omgang med en 15 år gammel jente.