81-åring frifunnet for offentlig urinering

Lider av ufrivillig vannlating.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En amerikansk domstol frifant torsdag en 81 år gammel dame med inkontinens for anklagene om urinering på offentlig sted.

Den uvanlige historien startet da kvinnen besøkte en bank i Mobile i Alabama. 81-åringen lider av ufrivillig vannlating og ba kassereren om å få låne toalettet, men fikk nei.Hun hastet da mot en offentlig do på motsatt side av en park, mistet kontroll over blæra og stupte inn i en busk. Dessverre for Battle hadde hun satt seg rett utenfor en liten politistasjon med en årvåken kadett på utkikk.

81-åringen ble arrestert og tiltalt for å ha urinert på offentlig plass. Hun slapp løs mot en kausjon på 500 dollar i påvente av rettssaken, som i verste fall kunne ende med tre måneder i fengsel. 81-årigen la pensjonen sin til side i frykt for å bli bøtelagt, hvorpå telefonen hennes ble sperret fordi hun ikke kunne betale telefonregningen. «Jeg prøvde å spare», forteller hun avisene.

Affæren vakte et voldsomt oppstyr da den ble kjent, og påtalemyndigheten henla raskt hele saken.

- Dette er over. Etter at vi hadde sett nøyere på omstendighetene fant vi ut at denne saken ikke hadde noe i en rettssal å gjøre, sier aktor Larry Wetterman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer