Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

84-åringen sitter i kirka og ber - så ser tyven veska hennes

Frekk nasking vekker oppsikt i Florida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Den neste personen som forteller meg at «folk flest er snille» kommer jeg til å vise dette klippet utbryter en i kommentarfeltet til lokalavisen Sun Sentinel.

Det er ikke rent få moralske kvaler mannnspersonen valgte å overse da han entret en romersk-katolsk kirke i Fort Lauderdale, Florida i USA søndagen før julaften.

Se det frekke tyveriet øverst i saken.

Han setter seg ned i lokalet, der flere andre er samlet i bønn, i det som ser ut som et forsøk på å gi inntrykk av besøket er religiøst, men etter kort tid reiser han seg, og napper til seg vesken til kvinnen på 84 år.

I øyeblikket hun oppdager tyveriet går hun etter mannen, men han er for rask. To dager senere blir eiendelen funnet på den tilhørede kirkegården, strippet for verdisaker, skriver Sun Sentinel.

Det er det lokale sheriffkontoret, Broward Sheriff´s Office, som nå har frigjort klippet i håp om å innhente oppklarende informasjon om hendelsen.

En dusør på 3 000 dollar (rundt 26 000 kroner) er utlovet for opplysninger som leder til arrest, melder politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media