Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

85-åring ranet av maskerte menn

Store politistyrker leter etter to menn som skal ha truet og ranet en 85 år gammel mann med kniv i hans hjem på Landås i Bergen i dag.

KNIVRAN: En 85 år gammel mann skal ha blitt ranet med kniv i sitt hjem her i Nordahl Rolfsensvei 19 på Landås i Bergen i dag tidlig. Foto: Leif Stang/Dagbladet
KNIVRAN: En 85 år gammel mann skal ha blitt ranet med kniv i sitt hjem her i Nordahl Rolfsensvei 19 på Landås i Bergen i dag tidlig. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Politiavdelingsleder Rigmor Isehaug ved Bergen sentrum politistasjon sier til Dagbladet at andre politidistrikt og lensmannskontorer rundt Bergen er varslet.

- Det står tilsynelatende bra til med mannen som er fornærmet i saken. Han er bragt ned til Bergen sentrum politistasjon. Vi skal foreta et mer grundig avhør av ham nå slik at vi kan få vite mest mulig om de to gjerningsmennene og hva de har tatt med seg fra hans bopel, sier Rigmor Isehaug.

Rundspørring Politiet har kriminalteknikere inne i rekkehuset hvor ranet skal ha skjedd klokka 07.39 i dag tidlig. I tillegg foretar politiet rundspørring i nabolaget og sker etter spor med hunder.

- Brukte kniv Ranerne skal ha stålet nøklene til mannens bil og kjørt den en kort strekning bort fra bopel og parkert den ved en Joker-butikk. Politiet har nå beslaglagt bilen. Det er en sølvgrå Audi A4. Kriminalteknikere undersøker bilen nå.

- Vi jobber nå med taktisk og teknisk etterforskning i saken. De to mennene var maskert og brukte en kniv som de skal ha rettet mot mannens hals. Vi håper at det skal være mulig å få en bedre beskrivelse av gjerningsmennene etter at vi har fått avhørt fornærmede, sier Rigmor Isehaug.

UNDERSØKER FLUKTBIL: Kriminalteknikere undersøker nå bilen som ranerne stjal og parkerte i nærheten av ransstedet. Foto: Leif Stang/Dagbladet
UNDERSØKER FLUKTBIL: Kriminalteknikere undersøker nå bilen som ranerne stjal og parkerte i nærheten av ransstedet. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hele Norges coronakart