86-åring sporløst borte

Politiet i Oslo står fortsatt uten spor etter 86 år gamle Egil Hauge, som har vært savnet siden forrige torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

86-åringen fra Bøler i Oslo ble sist sett på Bogerud legekontor forrige torsdag rundt 13-tiden. Politiet har søkt med helikopter, og fått hjelp av Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp i letingen, men så langt uten resultat. Frivillige og politiet har også søkt langs T-banelinja fra Mortensrud til Sognsvann.

- Denne forsvinningen er et mysterium for oss. Så langt har vi ingen observasjoner av ham etter legesenteret, men vi gir oss ikke, sier politiførstebetjent Øyvin J. Herstad i Oslo-politiets savnetgruppe.

Egil Hauge er 168 centimeter høy, tynn med en litt lutet holdning. Han var kledd i en grå, rutete tweed-jakke, grå bukser og grå sko. Han bruker briller. På hodet hadde han en rutete sixpence-lue, også den mørk grå. Luen hadde ørevarmere som kunne felles opp.

86-åringen bruker normalt rullator, men den hadde han ikke med på legebesøket forrige torsdag. Politiet har sjekket Hauges bankkonto, men ikke funnet noen bevegelser som kan hjelpe dem videre i letingen etter Bøler-mannen.

- Normalt bruker han enten taxi eller T-banen når han drar til legekontoret. Vi forstår ikke hvordan en mann i hans alder, som er dårlig til beins, kan ha blitt borte på denne måten, sier Herstad. Han oppfordrer vitner som kan ha sett 86-åringen til å kontakte savnet-gruppa på telefon 22 66 91 89.

- Vi oppfordrer også folk i området Bogerud - Bøler - Ulsrud om å se i sine nærområder, sier Herstad.

SAVNET: Egil Hauge (86) ble sist sett på legekontoret på Bogerud i Oslo torsdag 10. juni. Politiet har søkt med helikopter og hunder, men så langt uten resultat.