87-åring ranet - lå hjelpeløs i et døgn

Etterforskningen viser at det tok et døgn fra den 87 år gamle mannen ble ranet i sitt eget hjem, til hjemmehjelpen fant ham.

HENTET ETTER ET DØGN: Først et døgn etter at 87-åringen ble brutalt ranet i sitt hjem i Vormedal i Karmøy kommune, ble han oppdaget av hjemmehjelpen. Politi og ambulanse ble da tilkalt. Foto: Alfred Aase/Haugesunds Avis
HENTET ETTER ET DØGN: Først et døgn etter at 87-åringen ble brutalt ranet i sitt hjem i Vormedal i Karmøy kommune, ble han oppdaget av hjemmehjelpen. Politi og ambulanse ble da tilkalt. Foto: Alfred Aase/Haugesunds Avis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra den 87 år gamle mannen ble brutalt ranet i sitt eget hjem, til han ble oppdaget av hjemmehjelpen og politiet ble varslet i saken, tok det et døgn.

- Det viser etterforskningen, opplyser leder for etterforskningsseksjonen ved Haugesund politikammer, Torbjørn Nervik, til Dagbladet.

Det var søndag kveld at 87-åringen fikk besøk av de to personene som nå er siktet og pågrepet i saken. Først mandag kveld klokka 19.52 fikk Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melding fra hjemmetjenesten om at mannen var blitt utsatt for en kriminell handling.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.