Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

88 år gammel kvinne slått og ranet i Oslo

Slått i bakhodet. Ett av tre ran i Oslo i dag.

DET TREDJE RANET:

Politiet er på stedet i Borggata i Oslo, der en mann ble ranet av ukjente gjerningsmenn torsdag kveld. 

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
DET TREDJE RANET: Politiet er på stedet i Borggata i Oslo, der en mann ble ranet av ukjente gjerningsmenn torsdag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ransbølgen i Oslo ser ut til å fortsette. I dag skjedde det ytterligere tre ran eller ransforsøk i hovedstaden.

En 88 år gammel kvinne ble slått og ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Samtidig er en mann slått ned og ranet av tre personer på Grønland, og fire ungdommer forsøkte å rane en kvinne med luftvåpen i Vika.

Operasjonsleder i Oslo politiet Even Jørstad sier de anser det som grovt ran selv om de fire ungdommene benyttet luftvåpen.

- To unge gutter og to unge jenter i alderen 14-15 år forsøkte å rane en kvinne ved hjelp av et luftvåpen inne på et toalett på kjøpesenteret House of Oslo i Ruseløkkveien i Vika. Ungdommene var maskert, men kvinnen rev av munnbindet på den ene raneren slik at alle fire løp fra stedet, sier Jørstad til NTB.

88 åring slått ned og ranet Jørstad sier kvinnen var borte da politiet kom til stedet, men de oppfordrer henne til å ta kontakt med politiet slik at de kan få flere opplysninger om ranerne.

Tidligere samme dag ble en 88 år gammel kvinne slått i hodet og frarøvet vesken sin. Politiet kjørte henne til lege på grunn av hodesmerter.

Dette ranet skjedde i Gardeveien ved Hammerstadsgate på Majorstuen ved 14-tida.

Nytt ran nær Politihuset Ved 19-tiden meldte politiet om at en mann var blitt slått ned og ranet av tre personer i Borggata, like bak Politihuset på Grønland. Den fornærmede ble sendt med ambulanse til legevakten, og politiet søker etter ranerne som skal være i alderen 18-23 år.

- Politiet var på gjerningsstedet kun sju minutter etter ranet, og vi har flere patruljer i området som leter etter gjerningspersonene. sier Jørstad.

Ranene og ransforsøket føyer seg inn i en lang rekke av ranssaker i hovedstaden den siste tiden. I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media