89-åring driver bordell

Politiet tror en 89-årig Skiens-mann kan stå bak et bordell. En latinamerikansk kvinne averterte sine tjenester til salgs fra en leilighet i blokkomplekset hvor mannen bor. 89-åringen skal nå avhøres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiavdelingssjef Ragnar Holm bekrefter at 89-åringen tidligere er dømt for sedelighetsforbrytelser. Det er avisa TA i Skien som i går skrev at mannen igjen er i politiets søkelys - nå for bordellvirksomhet.

- Det er riktig at vi ønsker å snakke med mannen, sier politiavdelingssjef Ragnar Holm til Dagbladet.

Avisannonse

Lokalavisa i Telemark omtalte for et par uker siden en bordellannonse. Politiet i Skien har siden jobbet med saken. Politiet tror at kvinnen kan ha brukt 89-åringens bolig til salg av seksuelle tjenester.

Dersom det kan bevises at 89-åringen har stilt sin leilighet til disposisjon for den prostituerte mot betaling, kan han eventuelt tiltales etter den såkalte hallikparagrafen.

- Mannen bor i blokka og kan være den aktuelle mannen vi søker. Det er uansett naturlig at vi tar en prat med ham, sier Holm.

«Tilbyr det meste»

Den latinamerikansk jenta (28) utførte ifølge en annonse i Søndag/Søndag både strip og eskortetjenester. Men til lokalavisa skal kvinnen ha bekreftet at hun for 1100 og 1600 kroner tilbød det meste.

Det skal ha vært stor trafikk til leiligheten, hvor kvinnen utførte de seksuelle tjenestene.

- Det er umulig å si noe om det kan være flere tilfeller av dette. Samtidig kan vi ikke utelate at det finnes flere saker, sier Holm.

De gangene 89-åringen har møtt i retten, har han nektet for alt han har vært tiltalt for. Ifølge politiet har mannen tidligere vært i søkelyset for å ha hatt seksuell omgang med mindreårige jenter.